Selamat Datang Ke Istana Sultan
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Tentang Gunakan Forum Sultan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
DoubleTrouble

avatar

Posts : 24
Join date : 2009-02-14

PostSubject: Tentang Gunakan Forum Sultan   Sat Feb 14, 2009 7:39 pm

Ok ekin nak terangkan cara guna forum ni:
Guild Notice adalah mostly utk kita sembang pasal cabal
seperti syarat2,guild alliance kita,nak cari partner lvling ke,
sumbangan dana guild atau guild event.Ekin akan adakan satu guild event tak lama lagik
So,kalau nak tau apa event tu rajin2 lah tgk forum ni kekekeke

Sultan lepakz corner plak utk kita sembang off topic dari cabal
nak mepek2 pun xpe hahaha.Tapi jgn sampai tersinggung kan perasaan
member2 yang lain sudah.kira ada limit lah ok.Dan juga utk kenalan antara sesama kita.

Pasar Malam utk kita menjual beli barang sesama guildmate.
Bole gunakan guild board jugak.Tapi kalau tgh surfing sini bole lah tgk skali^_^

Jadi bukan saja nak meriahkan guild jek.Forum ni pun kita meriahkan
baru ekin leh publish tentang forum kita ni pada orang luar.
Baru dorang kenal sultan.Jadi mari kita sama2 berjuang dan majukan SULTAN
DAULAT TUANKU kakakaka(dah mula mepek kekekeke)
Back to top Go down
View user profile
 
Tentang Gunakan Forum Sultan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Mai-Multiverse Forum: Regeln und Richtlinien DEUTSCH
» Kara's Mai-Multiverse Forum Banner
» Classic Dynaco speaker forum - link
» New to the forum, Proud owner of a 94 Caprice
» New to Halogen cooking and this forum

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
sultan Forum :: SULTAN :: Pengumuman Dari Sultan-
Jump to: