Selamat Datang Ke Istana Sultan
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Hacker terhebat venus yg bakal wat cabal jd sejarah.. :(

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
FullTimeKiller

avatar

Posts : 110
Join date : 2009-02-14
Age : 20
Location : Bloody Ice Villa Rank: Bringer

PostSubject: Hacker terhebat venus yg bakal wat cabal jd sejarah.. :(   Thu Mar 19, 2009 10:50 pm

korang tgk je la ape equip2 die... pale

http://forums.asiasoftsea.net/showthread.php?t=585530
Back to top Go down
View user profile http://dicecommunity.proboards47.com/
Goldroger
Admin
avatar

Posts : 40
Join date : 2008-10-13

PostSubject: Re: Hacker terhebat venus yg bakal wat cabal jd sejarah.. :(   Fri Mar 20, 2009 6:08 pm

Hilang Akai dia ni. Mesti kerja hack item ni. Tak logic dia ada semua barang tu drop dari mob. Kalau satu leh masuk akai. Ni full set giles. confused
Back to top Go down
View user profile http://www.sultan_forumotion.com
FullTimeKiller

avatar

Posts : 110
Join date : 2009-02-14
Age : 20
Location : Bloody Ice Villa Rank: Bringer

PostSubject: Re: Hacker terhebat venus yg bakal wat cabal jd sejarah.. :(   Fri Mar 20, 2009 11:23 pm

Goldroger wrote:
Hilang Akai dia ni. Mesti kerja hack item ni. Tak logic dia ada semua barang tu drop dari mob. Kalau satu leh masuk akai. Ni full set giles. confused

ringkasan ape yg jadi... ade sorang mamat ni nama noobfb kt forum mgaku item tu die punya.... char yg dpt item tu char "freefag".... kisah die mcm ni... dia kata la... freefag ni 1st char.. die ade 2nd char nama free***... 2nd char die ni guna hack tool and kantoi.... pastu die kena banned 2 bulan.. pas 2 bulan, die gi asiasoft byr duit utk on blk 1st char... die.. ikut undang asiasoft.. char yg hack je akan di delate... so bila noobfb ni buka akaun die blk 1 st char die pun xde... die complain la kt asiasoft... as a reward atas silap cm, cm tu bg die item3 imba tu....

mmg x leh percaya.... tp mmg ni keje org dlm sebab asiasoft wat kuar repot kata diorg tgh siasat kakitgn yg tlibat.. so mean mmg org dlm yg supply bende tu kt noobfb tu.. huhuhu


Last edited by FullTimeKiller on Fri Mar 20, 2009 11:25 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://dicecommunity.proboards47.com/
FullTimeKiller

avatar

Posts : 110
Join date : 2009-02-14
Age : 20
Location : Bloody Ice Villa Rank: Bringer

PostSubject: Re: Hacker terhebat venus yg bakal wat cabal jd sejarah.. :(   Fri Mar 20, 2009 11:24 pm

ni dh tersebar dh sampai ke cabal europe pasal imba equip ni kakaka famous2..

http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=106797
Back to top Go down
View user profile http://dicecommunity.proboards47.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Hacker terhebat venus yg bakal wat cabal jd sejarah.. :(   

Back to top Go down
 
Hacker terhebat venus yg bakal wat cabal jd sejarah.. :(
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Sailor Venus - Aino Minako
» THE SPLENDID VENUS
» (Approved) Senshi: Minako Aino//Sailor Venus
» [WINNER] Sailor Venus' Birthday Coloring Contest
» Happy Birthday, Sailor Venus and Boromonokli

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
sultan Forum :: SULTAN :: SULTAN LEPAKZ CORNER-
Jump to: