Selamat Datang Ke Istana Sultan
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Fungsi Guild Warehouse (Sultan)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Goldroger
Admin
avatar

Posts : 40
Join date : 2008-10-13

PostSubject: Fungsi Guild Warehouse (Sultan)   Sun Oct 18, 2009 6:18 pm

Patch baru cabal dah ade guild warehouse.

So aku cadang jadikan dia tempat simpan barang2 craft yang guild member perlukan

sesiapa yang nak craft dan perlukan craft item sila bagi tau GM.

Slot akan disediakan dalam Guild Warehouse.

So Ahli2 kalau ada barang tu leh le tak sana untuk donate pada crafter kita.

Kepada Crafter pula jika craft up level dan ada hasil jualan Dari craft anda diminta secara jujur dan ikhlas donate guild kita sekurang2nye 10% dari hasil jualan. So nanti bila alz guild dah byk baru kita fikir apa yang perlu untuk kegunaan semua. Sekarang kita kumpul je dulu.

afro
Back to top Go down
View user profile http://www.sultan_forumotion.com
 
Fungsi Guild Warehouse (Sultan)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Warehouse 13
» Sailor Moon Guild wars 2 group
» [Guild] The Fantasica Chronicles 3 - The Guns of Hartwood [Nov 19th - Nov 28th]
» [Guild] The Fantasica Chronicles - Battles of the Blue [Oct 8th - Oct 17th]
» New "Guild Arena" Event in Japan

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
sultan Forum :: SULTAN :: Pengumuman Dari Sultan-
Jump to: